Tips

Wat is HR+++ glas?

Wat is HR+++ glas?

Soms krijgen wij mensen aan de telefoon die HR+++ glas willen, zonder dat ze precies weten wat het inhoudt. HR+++, of driedubbel isolatieglas is niet gewoon dubbel glas, maar het is driedubbel glas. Dit verlaagt de energierekening en verhoogt het wooncomfort. Isolatie Waar dubbelglas bestaat uit twee glasplaten met een stilstaande lucht of edelgas ertussen, […]

Lees Meer

Hoe voorkomt u glasschade?

Hoe voorkomt u glasschade?

Als u weleens glasschade heeft gehad, dan weet u hoe vervelend het kan zijn. Het weer komt naar binnen en overal ligt glas. Daarnaast moet er een nieuwe ruit in, en dat is lang niet altijd goedkoop. het is slimmer om schade aan het glas te voorkomen. Dit kun je doen door het juiste glas […]

Lees Meer

Een serre aanbouwen, hoe?

Een serre aanbouwen, hoe?

Met het aanbouwen van een serre zorgt u voor extra ruimte en licht in uw woning. Maar waar moet u allemaal op letten voor optimaal wooncomfort? Om te voorkomen dat uw energiekosten omhoog schieten, geven wij een paar tips om een gezond binnenklimaat te creëren.

Lees Meer

Het verschil tussen HR en HR++

Het verschil tussen HR en HR++

Vrijwel alle nieuwbouwwoningen zijn voorzien van HR++ glas. Voor oudere woningen is het plaatsen van nieuwe beglazing één van de investeringen die zich het snelst terug laat verdienen. Met HR++ glas verbruikt u fors minder energie, ook in vergelijking met het oudere HR glas, dat in de jaren ’90 geplaatst werd.

Lees Meer

Geluidsoverlast weren

Geluidsoverlast weren

Woont u in een grote stad? Of aan een drukke weg waar veel lawaai vandaan komt? Er zijn verschillende manieren om vervelende geluiden buiten te sluiten. Met deze tips kunt u geluidsoverlast tegengaan.

Lees Meer

Veiligheid en glas

Veiligheid en glas

Glas is een materiaal dat veel gebruikt wordt. Maar glas heeft ook nadelen. Het kan bijvoorbeeld breken, waardoor onveilige situaties ontstaan. Voor uw eigen veiligheid is het daarom verstandig om op strategische plekken veiligheidsglas te gebruiken.

Lees Meer

Volgende pagina >
Bel ons gratis: 0800 4527426

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een glasbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Glashandel en maak direct een afspraak met uw glaszetter.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.