Schematische weergave van de werking van naambellen

Glaszetter in Rotterdam

U zoekt een glaszetter om nieuw ramen bij u in Rotterdam te plaatsen? 0800 Glashandel verzorgt de glasservice in Rotterdam en omstreken. Via ons landelijke netwerk vindt u altijd de juiste glaszetter bij u in de buurt.

Wij beschikken over een ruim assortiment aan glassoorten en daardoor leveren wij snel. Mochten wij uw soort glas niet voorradig hebben, dan halen wij deze snel voor u in huis. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom staan wij als glaszetter 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar met onze glasservice.

Dubbel glas

Heeft u enkel glas in uw ramen? Denkt u er eens over om dit door een glaszetter te laten vervangen door isolatieglas. Isolatieglas zorgt er niet alleen voor dat u het eerder en makkelijker warm houdt in huis, maar zorgt ook voor een verlaging van de stookkosten. Er zijn veel verschillende soorten isolatieglas. Wij komen graag bij u langs om uw woonsituatie te bekijken en u uitgebreid te kunnen adviseren welk type voor uw pand geschikt is. We kunnen dan gelijk een prijsopgave opstellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor dubbel glas in Rotterdam? Vraag onze glaszetter naar de mogelijkheden.

Glasschade

Heeft u glasschade door een inbraak(poging) of door een ongelukje met de voetbal van de buurjongen? Onze glasservice staat 24 uur per dag voor u klaar bij glasschade. Wij begrijpen hoe vervelend glasschade kan zijn: uw woning is niet langer beschermd tegen wind, kou en ongenode gasten. Wij staan na uw telefoontje binnen zeer korte tijd bij u op de stoep in Rotterdam of omstreken om uw glasschade te repareren. We zorgen er met onze glasservice voor dat u snel van de problemen af bent!

Meteen glasservice nodig of vragen over de werkzaamheden die uw glaszetter voor u kan verrichten? U kunt ons in Rotterdam bereiken via 0800 Glashandel (0800 4527426 | gratis).

Glaspunt B.V.

Werkgebied Rotterdam
Tel. 0800 4527426


Bel ons gratis: 0800 4527426

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.