Verzilverd glas

Verzilverd glas, oftewel de spiegel, wordt gemaakt door op glas een zilverlaag aan te brengen. Door de verzilvering ontstaat reflectie van het glas. Verzilverd glas is naast praktisch van aard, sfeerverhogend. Het creëert diepte in een ruimte en zorgt voor meer licht in een woning.

Verzilverd glas is te verkrijgen in verschillende afmetingen; de specialisten van 0800 Glashandel kunnen de spiegels op maat verzorgen. Heeft u een grote of bijzondere maat spiegel nodig of wilt u graag een spiegelwand in uw huis of bedrijf plaatsen? Neem dan contact op met de glaszetter in uw regio.

De mogelijkheden met verzilverd glas

verzilverdglasNaast de standaardkleur spiegel is het ook mogelijk om voor een andere kleur verzilverd glas te kiezen, denk aan tinten zoals brons, grijs of blauw. De meeste spiegels zijn tegenwoordig voorzien van veiligheidsfolie. Het voordeel van deze veiligheidsspiegels is dat wanneer de spiegel breekt, de kans op verwondingen klein is. De glasscherven blijven namelijk aan het folie kleven. Heeft u een kleine badkamer en geen ruimte voor verwarming? Kies dan voor een verwarmde spiegel. PGV spiegelverwarming is een verwarmingsfolie die op de achterkant van de spiegel wordt aangebracht en die direct op de stroom wordt aangesloten. De verwarming is zelfregulerend.

Bel ons gratis: 0800 4527426

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een glasbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Glashandel en maak direct een afspraak met uw glaszetter.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.