Het aanbouwen van een serre

Serre aanbouwen

Met het aanbouwen van een serre zorgt u voor extra ruimte en licht in uw woning. Maar waar moet u allemaal op letten voor optimaal wooncomfort? Om te voorkomen dat uw energiekosten omhoog schieten, geven wij een paar tips om een gezond binnenklimaat te creƫren.

Laat u goed adviseren door een glaszetter om te weten welke ramen en deuren u kunt plaatsen in de serre. Kies bij voorkeur voor zon- en warmtewerend glas. Dan kunt u alle seizoenen genieten van deze nieuwe leefplek. Om de serre te verwarmen is een radiator van belang. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. U kunt kiezen voor een traditionele wand-radiator, maar bij een serre is een vloerverwarming een betere keuze. Of kies voor elektrisch verwarmd glas. Dit is een energiezuinige oplossing, waardoor u veel geld kunt besparen. En u houdt meer ruimte over bij het inrichten van de serre.

Wat is de beste plek voor een serre?

De beste plaats voor een serre is aan de zuidkant van uw woning. Wilt u meer weten over de aanbouw van een serre? Een gedegen voorbereiding is het halve werk. Informeer bij een glaszetter naar de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Deze veranderen voortdurend. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 4527426

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een glasbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Glashandel en maak direct een afspraak met uw glaszetter.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.