Isolatieglas

Verdwijnt warmte weer snel uit uw woning ondanks dat u uw ramen en deuren gesloten heeft? Grote kans dat uw ruiten van enkel glas zijn. Laat daarom uw ramen vervangen door isolatieglas. Met isolatieglas worden alle glassoorten aangeduid die een betere isolatie hebben dan floatglas.

Voorheen werd vooral dubbel glas gebruikt ter vervanging van enkel glas, maar tegenwoordig zijn er meer opties en wordt vaak gekozen voor hoog rendementsglas. Het plaatsen van isolatieglas levert aanzienlijk veel voordeel op voor uw energierekening. HR +++ glas geeft de beste isolatie, maar de plaatsing is ook stukken duurder. Een glaszetter die is aangesloten bij 0800 Glashandel kan u meer vertellen over de mogelijkheden.

De mogelijkheden van isolatieglas

isolatieglasEr zijn meerdere glassoorten die zorgen voor een goede isolatie. De bekendste is standaard dubbel glas. Ten opzichte van floatglas merkt u gelijk het verschil. Andere glassoorten met een goede isolatie zijn HR, HR+ glas, HR ++ glas, HR +++ glas, voorzetramen en monumentenglas. Laatstgenoemde is speciaal ontwikkeld voor monumentale panden. Isolatieglas heeft het uiterlijk van oud glas en een geringe dikte zodat het geplaatst kan worden in de bestaande kozijnen. Heeft uw woning enkel glas en wilt u wel energiekosten besparen door middel van een goede isolatie, maar geen ruiten vervangen? Kies dan voor voorzetramen. Op eenvoudige wijze wordt dan een extra laag gecreƫerd.

Bel ons gratis: 0800 4527426

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een glasbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Glashandel en maak direct een afspraak met uw glaszetter.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.