Glaszetter nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter? Bij 0800 Glashandel bent u dan aan het juiste adres. Een glaszetter die is aangesloten bij dit netwerk is zeer deskundig op het gebied van beglazing. Of het nu gaat om het herstellen van glasschade, het vervangen van al het glaswerk bij u in huis of op kantoor of om het plaatsen van spiegels; een aangesloten glaszetter weet alles over glas dankzij jarenlange ervaring.

Heeft u een monumentaal pand? Er zijn meer glassoorten geschikt voor uw woning dan u denkt. Er bestaat zelfs monumentaal glas. Dit glas ziet er uit als oud glas, maar is wel isolerend. Ook voor zon- en geluidwerend glas kunt u terecht bij de glaszetters van 0800 Glashandel.

Met spoed hulp van een glaszetter

Een gebroken ruit is nooit leuk, maar bij slecht weer is dit helemaal vervelend. Regen en wind waaien naar binnen en ook het idee dat uw woning of bedrijfspand niet helemaal is afgesloten geeft een onprettig gevoel. Veel glasbedrijven werken daarom met een 24-uursservice. Een glaszetter weet namelijk als geen ander hoeveel overlast een gebroken ruit oplevert. In de meeste gevallen wordt eerst een noodruit geplaatst, zodat de glaszetter op een later moment de gewenste glassoort vakkundig plaatst.

Bel ons gratis: 0800 4527426

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een glasbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Glashandel en maak direct een afspraak met uw glaszetter.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.