Geluidwerend glas

Iedereen heeft weleens last van geluidsoverlast, maar wanneer u hier continu hinder van heeft, wordt het vervelend. Bijvoorbeeld als uw huis of bedrijf in de buurt staat van een autosnelweg, spoorlijn of vliegveld of wanneer de rust verstoord wordt door lawaaierige buren of een ander storend omgevingsgeluid. Gelukkig is het mogelijk om de overlast te beperken door geluidwerend glas in uw pand te plaatsen.

Doordat het geluid gedempt wordt, wordt uw woongenot vergroot. Geluidwerende beglazing dempt het geluid beter dan wanneer u voor gewoon dubbel glas kiest. Voor elke klasse geluidsdemping is een oplossing te vinden; door het zorgvuldig samenstellen van de glasdiktes, spouwbreedte en glasvullingen.

Minder last van omgevingsgeluid dankzij geluidwerend glas

geluidswerendglasGeluidsoverlast zorgt niet alleen voor de nodige ergernissen, maar heeft ook nadelige gevolgen voor de gezondheid. Mensen slapen slechter, hebben concentratieproblemen en kunnen op den duur last krijgen van stress. De keuze voor geluidwerend glas hoeft niet de keuze voor een andere glassoort in de weg te staan. Het is namelijk verkrijgbaar als enkel- en dubbel glas. Geluidwerend glas, dat gemaakt is van meerdere lagen glas waartussen één of meerdere geluidwerende folies is geplaatst, heeft als voordeel dat het toepasbaar is in combinatie met andere glassoorten. U kunt dus kiezen voor geluidwerend glas, maar ook voor warmte isolerend of zonwerend.

Bel ons gratis: 0800 4527426

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een glasbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Glashandel en maak direct een afspraak met uw glaszetter.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.