Glassoorten van 0800 Glashandel

Er zijn tegenwoordig veel verschillende glassoorten, die door de jaren heen zijn ontwikkeld vanuit de standaard glassoort floatglas. Floatglas vormt de basis voor iedere beglazing; van enkel glas tot veiligheidsglas en alle glassoorten daartussenin.

Bij het kiezen van beglazing voor uw woning, winkel of bedrijfspand heeft u dan ook vele mogelijkheden. De glassoort die u kiest is heel bepalend voor het karakter van uw pand. Laat u voor het maken van uw keuze uitvoerig informeren over de verschillende glassoorten en hun functies. Een ervaren glaszetter vertelt u welk glas voor uw pand het meest geschikt is. Een huis met ramen van glas-in-lood heeft een hele andere uitstraling dan wanneer u voor figuurglas of gewoon dubbel glas kiest. Daarnaast speelt mee waar een raam aan moet voldoen. Er zijn onder andere glassoorten die brand-, zon- of geluidwerend zijn. De functionaliteit bepaalt dus mede uit welke glassoorten u kunt kiezen.

Diverse glassoorten

Bij een glaszetter van 0800 Glashandel kunt u terecht voor onder andere de volgende glassoorten.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 4527426

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een glasbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Glashandel en maak direct een afspraak met uw glaszetter.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.