Glasservice nodig?

Een gebroken ruit is niet alleen lastig, maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Het is daarom raadzaam om dit zo spoedig mogelijk te laten verwijderen en nieuw glas te laten plaatsen. De bedrijven die zijn aangesloten bij 0800 Glashandel leveren gedegen glasservice.

Wanneer er in uw huis of bedrijf een speciale glassoort is geplaatst, zoals isolerend of figuurglas, wordt de gebroken ruit direct tijdelijk vervangen door een noodruit. Binnen enkele dagen wordt vervolgens de noodruit vervangen door een door u gewenste glassoort.

Wij bieden 24 uur per dag glasservice

glasserviceGlasschade is altijd vervelend. Uw woning of bedrijf wordt niet meer beschermd tegen regen en wind en wie maar wil kan vrij naar binnen lopen. Om glasservice zo snel mogelijk te verlenen, is het gratis servicenummer 0800 Glashandel 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. In de meeste gevallen kan er dezelfde dag nog vervangende beglazing geplaatst worden en is directe schadeafhandeling met uw verzekering te regelen. Alle glashandelaren die zijn aangesloten bij ons netwerk zijn onafhankelijk en verzorgen elke glasservice voor u, zoals het leveren en zetten van dubbel glas, HR+, HR++ en veiligheidsglas. Ook voor het herstel van glasschade en glasbreuken bent u aan het juiste adres.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 4527426

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een glasbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Glashandel en maak direct een afspraak met uw glaszetter.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.