Glas vervangen

Een belangrijke reden om glas in uw huis te vervangen is de verbeterde isolerende werking die nieuwe glassoorten tegenwoordig hebben. De ontwikkelingen op het gebied van glas hebben de afgelopen jaren niet stil gestaan.

vervangenglasNieuwe glassoorten zijn geluidswerend of hebben een isolerende werking; dit zorgt ervoor dat warmteverlies via het glas beperkt wordt. Voor veel mensen is dit een reden om het enkele glas in huis te vervangen. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifieke glassoort, zoals veiligheidsglas of zonwerend glas, bent u bij 0800 Glashandel aan het juiste adres. De glasbedrijven die bij ons netwerk zijn aangesloten, leveren alle denkbare soorten glas. Droomt u al jaren van ramen van glas-in-lood? Of wilt u figuurglas laten plaatsen? Neem vandaag nog contact op en een glashandel in de buurt informeert u over de mogelijkheden.

Wilt u het glas in uw huis vervangen?

Is er een raam kapot of wilt u om een andere reden het glas in uw woning vervangen? Laat glasrenovatie en het vervangen van glas altijd door een expert uitvoeren. Het vervangen van glas is namelijk zwaar werk en vereist vakmanschap. Wanneer glas niet goed geplaatst wordt, verdwijnt de isolerende werking en is de kans op lekkage groter.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 4527426

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een glasbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Glashandel en maak direct een afspraak met uw glaszetter.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.