Diensten

Glas vervangen

Glas vervangen

Een belangrijke reden om glas in uw huis te vervangen is de verbeterde isolerende werking die nieuwe glassoorten tegenwoordig hebben. De ontwikkelingen op het gebied van glas hebben de afgelopen jaren niet stil gestaan.

Lees Meer

Glasservice

Glasservice

Een gebroken ruit is niet alleen lastig, maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Het is daarom raadzaam om dit zo spoedig mogelijk te laten verwijderen en nieuw glas te laten plaatsen. De bedrijven die zijn aangesloten bij 0800 Glashandel leveren gedegen glasservice.

Lees Meer

Glassoorten

Glassoorten

Er zijn tegenwoordig veel verschillende glassoorten, die door de jaren heen zijn ontwikkeld vanuit de standaard glassoort floatglas. Floatglas vormt de basis voor iedere beglazing; van enkel glas tot veiligheidsglas en alle glassoorten daartussenin.

Lees Meer

Bel ons gratis: 0800 4527426

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een glasbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Glashandel en maak direct een afspraak met uw glaszetter.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.