Contact

Heeft u direct glasservice nodig of wilt u meer weten over de diverse glassoorten? Neem dan contact op met een van de glaszetters die is aangesloten bij 0800 Glashandel. Waar u ook in Nederland woont; er is altijd een glaszetter in uw regio.

Zoek op uw woonplaats of postcode en u krijgt meteen een overzicht van alle glaszetters die zijn aangesloten bij 0800 Glashandel. Of bel naar het gratis telefoonnummer 0800 4527426. U wordt dan direct doorverbonden met een glashandel bij u in de omgeving. Wilt u liever gebeld worden? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. De dichtstbijzijnde glaszetter neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u op zoek naar een glasbedrijf dat een gedegen glasservice levert? Bij 0800 Glashandel bent u aan het juist adres. De glaszetters weten dankzij hun vakmanschap alles over de diverse glassoorten en kunnen u op ieder gewenst moment van dienst zijn. In geval van een gebroken ruit plaatsen zij indien nodig direct een noodruit en komen op een later moment terug om op vakkundige wijze een nieuwe ruit te plaatsen. Neem vandaag nog contact op met 0800 Glashandel.

Bel ons gratis: 0800 4527426

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.